Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 aprilie 2017

21- 6 luni in PARADIS, WORK AND TRAVEL IN CYPRUS 2016, Famagusta, Fig Tree Bay - pt.21

Marti 13 septembrie dupa doar 3 zile de munca am din nou zi libera. Azi voi merge din nou la Famagusta cu bicicleta. Prima oprire o fac la Frenaros unde admir o biserica bizantina.
Langa biserica e un parculet cu frumoase specii de plante.
Admir niste arbusti cu flori interesante.
Ajuns la Famagusta ma hidratez bine cu berea preferata.
Aici intalnesc un musulman de 27 ani din Iordania care nu a consumat alcool in viata lui si nici nu a facut amor in viata lui cu nici o femeie. Mi-a spus ca va ramane virgin pana se va insura. Bravo tinere!
Intalnesc si un caine simpatic.
La pranz voi avea parte de un Durum Kebab excelent care ma costa 14TL.
Inainte de a parasi Ciprul Turcesc imi cumpar niste bunatati autohtone.
O noua saptamana de munca incepe. Intr-o seara tin minte ca m-am intalnit cu o familie simpatica de englezi la un bar din Kapparis si am avut o cearta cu domnul care a crezut ca am ceva cu fica dansului pt. ca le-am facut o fotografie fara sa cer permisiunea. Ulterior ne-am imprietenit si am stat la povesti impreuna.
La acest bar am gasit citatul meu preferat din Frank Sinatra.
Am din nou split shift, adica pauza la pranz de cateva ore, astfel incat ma relaxez cateva ore la Fig Tree Bay. Intr-o zi am parte de valuri uriase pe aceasta plaja de vis.
In ciuda valurilor si al vantului imi permit sa fac o baie in marea furioasa.
Experienta este minunata! In departare vad hotelul unde sunt angajat.
Pe aceasta plaja intr-un loc avem si niste flori protejate de lege care se numesc `Sand daffodils`
In alta seara la un local ma imprietenesc cu un catel dragalas.
Tin minte ca am facut schimb de camere cu un coleg Valerian. Acum eu locuiam la etaj, cam asta era panorama de care beneficiam de pe terasa mea.
Sunt un cetatean fericit!
Fericirea mea va fi de scurta durata. Cineva ne-a parat la manager si pe data de 19 septembrie, intr-o zi de luni, am fost trimisi de la lucru dupa cateva ore de munca de catre assistant managerul Yannis. Ni s-a dat zi libera si aveam misiunea sa ne mutam la loc. Din pacate am facut o betie de ziua urmatoare mi-a fost foarte greu la munca cu mahmureala care ma chinuia. pe 28 septembrie am din nou zi libera si voi merge la Dherenya unde ma voi cinsti cu un vin romanesc.
Intalnesc un bulgar simpatic care-mi face cinste o gustare.
Pe 1 octombrie imi intra in cont 646,50EUR. In fiecare zi la ora 12 masa noastra de pranz in regim de bufet suedez este delicioasa. Am ajuns sa ma ingars cu cateva kilograme. Am 68kg, sunt mai gras cu 4kg de cand am pus piciorul pe insula. Eram piele si os cand am venit iar acum sunt rotofel si mi-a crescut burta. Pofta buna Carpaticus!