Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 martie 2014

Expeditia Bike Europa 2014 - Plan si notificare

Salutari dragi prieteni,
In acest an pe 21 aprilie voi pleca in poate cea mai indrazneata veloexpeditie din viata mea. Traseul va fi foarte dificil si va include cel putin 100 pasuri in Alpi, Apenini, Pirinei, M. Dinarici etc printre care si celebrele : Col d’Agnello (2744m), Colle Fauniera (2481m), Nufenen pass (2478m), Col de Grand Saint Bernard (2469m),), Furka pass (2429 m), Col du Granon (2413) etc. Deci voi colectiona cele mai dificile si spectaculoase pasuri alpine din Alpi care inca imi lipsesc din stufosul palmares. Ma voi axa in special pe Alpi francezi, italieni si elvetieni. Tura va avea peste 100 000m diferenta de nivel deci cam cat escaladarea Everestului de 12 ori incepand de la nivelul marii. Tura va trece prin urmatoarele 26 tari : Romania, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Grecia, Albania, Muntenegru, Bosnia, Croatia, Slovenia, Italia,San Marino, Monaco, Franta,Spania, Andora, Elvetia, Liechtenstein,Germania,Luxemburg, Belgia,Olanda, Austria, Cehia, Slovacia si Ungaria. Pentru a realiza acest grandios eveniment ciclosportiv, scopul turei mele fiind si realizarea de fotografii cat mai reusite si o documentare a celor mai frumoase trasee montane din Europa, am nevoie de sprijinul iubitorilor cicloturismului din Romania, a oamenilor minunati si generosi care poate ma cunosc si care poate imi apreciaza ambitia si pasiunea. Deci dragi prieteni va cer sprijinul. Vreau sa vand pasuri in Alpi. Pt. 10 Eur ofer un pas alpin, o povestire despre ziua in care realizez pasul si fotografiile din aceea zi. De asemenea orice donatie este benefica in caz ca doriti sa ma ajutati. Nr. meu de telefon este 0734 092 564. Adresa de email : claudiumoga@yahoo.com Mai jos voi posta harta expeditiei. Pt. orice detaliu va stau la dispozitie.
Bicicleta cu care voi merge in expeditie. Multumesc frumos prietenilor sustinatori din Consiliul Judetean Arad si de la magazinul de biciclete Racing bike Pro din Arad.
Echipamentul cu care voi merge in turul Europei.
Daca doriti sa ma ajutati aici este Contul Bancar unde puteti trimite banii: Trimit contul bancar, va rog frumos sa trimiteti banii in contul mamei mele: Titular cont: Moga Mariana cont RON: RO13BTRL00201201192133XX are cont la Banca Transilvania Va multumesc, cu respect, Claudiu Va multumesc anticipat si va doresc un an minunat in care sa va indepliniti dorintele si visele ! cu respect si prietenie, Claudiu