Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 iulie 2010

Cucerirea monstrului Kitzbuheler Horn cu Kona si cu bagajeAnul trecut in iunie intr-o tura de 3600 km dintre care 2000km am pedalat prin Alpi, mi-am indeplinit si visul de a face cea mai grea catarare pe drum modernizat a Austriei, Kitzbuhler Horn, care are o panta medie de 12% si maxima de 23% si are o lungime de 10 km. Este una dintre cele mai dificile catarari din lume.

Interesant este faptul ca am urcat acest monstru cu superba bicicleta Kona Sutra incarcata cu vreo 30 kg de bagaje de am speriat si uluit pe toti turistii aflati pe traseu. Toti mi-au zis ca asa ceva nu este posibil, ca nu au mai vazut pe nimeni sa urce cu bicicleta de touring plina de bagaje si m-au filmat si fotografiat ca o vedeta.
Atunci am fost mandru ca sunt roman.

Asadar cu adanca pretuire vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat sa reprezint Romania cum se cuvine: mii de multumiri lui Mircea Florecu, inimosul patron de la BikeExpert si lui George Culda care m-a descoperit in urma cu 4 ani.

Multumesc anticipat si celor care ma apreciaza si viitorilor sponsori pt care voi realiza record mondial in cycloclimbing in urmatorii zece ani, daca voi avea sustinere.
Asa sa-mi ajute Dumnezeu!
Traiasca Romania si oamenii care tin la aceasta tara si care fac ceva pt aceasta tara!

cu prietenie,
Claudiu