Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 aprilie 2013

Turul Marii Negre pe 2 roti - 2013

Salut prieteni, Inainte de turul Europei, inainte de a recunoaste sofisticatul Occident mi-am zis ca nu strica sa fac si o mica incursiune in Orient astfel ca astazi 21 aprilie voi porni intr-o tura de peste 5000km care va include si turul Marii Negre pe 2 roti. Pt. inceput voi traversa Romania pe ruta Ineu - Brad - Alba Iulia- Brasov - Campina - Bucuresti - Constanta. De aici voi face turul Marii Negre trecand prin Bulgaria, Turcia , Georgia, (de aici iau vaporul de la Poti la Kerch - Ucraina, pt. ca n-am viza pt. Rusia) si Ucraina. In continuare inca nu m-am gandit la traseul spre casa. Daca doreste cineva sa pedaleze cu mine pe anumite portiuni sau daca vrea cineva doar sa ne intalnim la un suc/bere ma gasiti la nr. de telefon 0734 092 564, acces la internet nu voi avea pe traseu. Traseul exact prin Romania va fi urmatorul: 1) Ineu - Barsa - Gurahont - Varfurile - BRAD 2) B - Criscior - Almasu Mare - Zlatna - ALBA IULIA - BLAJ 3) B - Copsa Mica - MEDIAS - Agnita - Rupea 4) R - Racos - Baraolt - Aita Mare - Araci - Bod - BRASOV 5) B - Sacele - Traisteni - Tesila - CAMPINA 6) C - Floresti - Filipesti de Targ - Manesti - Cornesti - Butimanu - Crevedia - Mogosoaia - BUCURESTI (aici voi ajunge vineri pe 26 aprilie si voi fi intampinat de prietenii mei ciclisti in frunte cu tanarul cicloturist de mare potential Mircea Vasile Petrescu) Urmatoarele 2 zile voi pedala impreuna cu plutonul de entuziasti cicloturisti care se indreapta spre litorol in frunte cu Lucian Mandruta si amicul meu George Culda pe traseul bine cunoscut de catre cei interesati. Multumesc mult domnului manager Dobrinescu Teodor datorita caruia pot sa fac acest tur si domnului manager Havasi Sergiu care este singurul om din Ineu care mi-a oferit o donatie. Multumesc si lui Zoltan Marton si Bogdan Cristea care au promis sa ma ajute cu donatii pe traseu. Daca mai sunt persoane care doresc sa ma ajute, dati va rog un SMS la nr. meu de telefon indicat mai sus si va spun cum ma puteti ajuta. Voi incerca sa promovez zona mea si in special Hanul Moara cu Noroc care este printre cele mai frumoase din vestul tarii si chiar din Romania: http://www.hanulmoaracunoroc.ro/

Un comentariu:

 1. Salutari prietenilor sportului pe 2 roti!
  Ieri seara m-am intors din veloexpeditia mea balcanica care a durat 45 zile cu 4000km pedalati prin 11 tari. A fost ceva superb, implinirea unui vis, am trait intens si am vazut foarte multe chestii interesante.
  Multumesc din suflet celor care m-au sprijinit sa fac si aceasta aventura.
  Multumesc lui Dumnezeu ca m-a ocrotit din nou. Multumesc parintilor Dan si Mariana ca m-au inteles si sustinut mereu. Si acum multumesc prietenilor sustinatori care au fost numerosi si inimosi. Multumesc din suflet lui: Teodor Dobrinescu, Bogdan Cristea, Adina si Zoltán Márton , Sergiu Havasi, Liviu Marunceac, Sorin Liubarschi, Bogdan Banica, Valkai Elod, Horia Nitu si tuturor celor care m-au ajutat.
  In Romania cel mai bine am fost primit la Timisoara, Campina si in capitala. In Balcani cei mai primitor oameni au fost in Serbia, Bosnia si Macedonia.
  In curand voi veni cu pozele pe FB si cu fotoreportajele pe blogul meu si pe FB.
  Traiasca cicloturismul!
  cu prietenie,
  Claudiu Moga Dan

  RăspundețiȘtergere