Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 februarie 2012

Expeditia "Cuceresc Europa pe 2 roti" - plan si propunere




Va salut prieteni,

Pe 15 mai in acest an voi porni in cea mai lunga tura din viata mea, o tura prin Europa in care voi pedala prin 15 tari.
Deoarece am un buget foarte redus sunt nevoit sa incerc sa-mi mai fac rost de niste bani. Trebuie sa strang bani pt. expeditie si sa-mi rezolv o bicicleta.
M-am gandit sa apelez la membrii comunitatii de ciclism si la prieteni, poate voi gasi ceva sprijin.
Am urmatoarea propunere: pt. suma de 50RON ofer o poveste din calatoria ce ma asteapta, ofer pozele pe o anumita distanta si pot oferi promovare pe blogul meu cu dedicatie speciala si multumiri pe forum daca se doreste. M-am inspirat de la Mihai Barbu care a obtinut peste 2000EUR vanzand kilometrii, povesti si poze.
M-as bucura mult daca v-ar interesa idea si daca ati dori sa ma ajutati.
Daca nu, imi cer scuze de deranj si va doresc numai bine si tot ce va doriti!

Cateva date despre expeditie si despre mine:
Sunt un impatimit cicloturist, in acest an se implinesc 15 ani care mi i-am dedicat trup si suflet cicloturismului care este o imbinare perfecta intre cultura, aventura si sport.
Deja am pedalat peste 150 000km iar in aceasta vara imi doresc sa fac un tur de traversare europeana cum nu a mai fost facut de nici un est european vreodata, sper eu.
Voi pedala pe ruta Romania – Olanda pe un traseu cu cat mai multe pasuri si catarari posibile prin muntii Europei, iar itinerariul meu va include vizitarea a 15 tari si anume: Romania, Ungaria, Serbia, Bosnia, Croatia, Slovenia, Italia, Austria, Liechtenstein, Elvetia, Franta, Germania, Luxemburg, Belgia si Olanda. Pe traseu imi voi vizita niste prieteni din Germania, Franta, Italia si Olanda. De aici in functie de bugetul ce voi avea voi lua probabil un traseu direct spre casa tot pe bicicleta sau in caz ca nu-mi mai ajung banii ma voi intoarce cu un autocar ceea ce nu mi-asi dori decat in cazul ca nu am de ales.
Scopul expeditiei este de a cunoaste cat mai multa lume si peisaje cat mai diverse, de a aduna un material fotografic cat mai interesant pt. realizarea unor fotoreportaje cat mai atragatoare. De asemenea vreau sa promovez cicloturismul si sa povestesc tuturor strainilor pe care-i intalnesc cat de frumoasa este Romania si cat de primitori suntem noi romanii.
Vreau sa calc pe urmele maestrilor Anton Duma si Stefan Hodi!

Cu respect,
Claudiu

15 comentarii:

  1. Claule, sa-ti faci un cont pe PayPal sau undeva sa poata lumea dona.
    Pe la noi prin UK nu treci? As avea sansa sa ma revansez pentru gazduirea la tine in vara 2010.

    Calin
    rideacross.eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Calin,
    Ma gandeam ca daca vrea cineva sa ma ajute ma contacteaza si-i dau datele.
    Deocamdata n-am cont de PayPal.
    Am cont la BANCA TRANSILVANIA.
    Titular cont: MOGA CLAUDIU DAN
    Cod IBAN EUR: RO95BTRL00204201J62151XX
    Cod IBAN RON: RO23BTRL00201201J62151XX
    Valuta USD: RO47BTRL00202201J62151XX

    Daca reusesc sa gasesc ceva de lucru pe traseu sa strang bani si de o tura prin Anglia, o sa vin. Deocamdata nu stiu daca o sa am banii si pt. tura pana in Olanda. Cert este ca voi veni si prin Anglia cum reusesc sa fac rost de bani.
    Sper sa ne revedem cu bine.

    cu prietenie,
    Claudiu

    RăspundețiȘtergere
  3. o sa te ajutam cu totii, cei impatimiti, cu cat putem. din solidaritate cu proiectul tau si cu pasiunea noastar comuna.

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa te ajutam cat putem pentru a-ti indelini visul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta!
    Sa fie intr-un ceas bun!
    Va multumesc din suflet dragi veloprieteni!
    Sper din toata inima sa-mi indeplinesc visul si apoi sa scriu o carte de literatura de calatorie cu album de fotografie despre aceasta expeditie.

    RăspundețiȘtergere
  6. paypal iti recomand, nu e greu de facut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare...Daca cumva treci si prin Irlanda sa sti ca ai un prieten pe care te poti baza...Am sa cotizez si eu si iti urez multa bafta.

    Marian ;-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut Marian! Iti multumesc foarte mult si cine stie poate reusesc sa ajung si prin Irlanda. Voi face tot posibilul dar depinde de buget. Daca voi gasi ceva de lucru pe parcurs atunci voi trece si prin Marea Britanie si Irlanda.
    De asemenea te astept si eu pe la mine daca ai drum vreodata.
    Sa auzim de bine!

    cu respect si prietenie,
    Claudiu

    RăspundețiȘtergere
  9. Am cont la BANCA TRANSILVANIA.
    Titular cont: MOGA CLAUDIU DAN

    Codul SWIFT: BTRL RO22 ARA
    Cod IBAN EUR: RO95BTRL00204201J62151XX

    Cod IBAN RON: RO23BTRL00201201J62151XX
    Valuta USD: RO47BTRL00202201J62151XX

    RăspundețiȘtergere
  10. "fratele meu" iti respect ambitia dar grosul bugetului trebuia sa-l ai tu.si ca le oferi celor care au donat 2 povesti si 3 poze n-au nici o valoare pentru ei.privind o poza nu pot simti ce ai simtit tu care ai fost acolo.n-o spun din rautate ci in cunostinta de cauza.
    bafta si sa fi ferit de evenimente neplacute

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna! Frumos vis sper sa poti sa ti-l indeplinesti :). Eu si cu sotul meu te-am putea ajuta sa ajungi gratuit in Anglia, din Olanda, cu feribotul. Din Amsterdam in Newcastle, daca pana la urma te hotarasti sa mergi si in Anglia. Sa auzim de bine! Maria

    RăspundețiȘtergere
  12. Frumoasa initiativa, iti uram succes. Daca cumva te hotarasti sa mergi in Anglia din Olanda, iti putem da o mana de ajutor, eu si cu sotul meu. Ti-am mai trimis un mesaj, aseara. Sper ca acum o sa il primesti.Raspunde-ne aici pe blog si tinem legatura. Maria

    RăspundețiȘtergere
  13. Va salut cu respect,
    Da, ma intereseaza foarte mult propunerea si ajutorul dumneavoastra. Ar fi super daca m-ati putea ajuta. In Anglia am niste prieteni si visez de peste 15 ani sa ajung acolo.
    Cum putem lua legatura? Adresa mea de email e claudiumoga@yahoo.com nr de telefon 0736 916 441

    cu respect,
    Claudiu

    RăspundețiȘtergere
  14. Ti-am trimis 2 mail-uri. Cu ceva detalii....sau te-ai razgandit?! ;) verifica si bulk-ul sau spam. Probabil, au intrat acolo, neavand adresa mea de mail. Numai bine! Maria

    RăspundețiȘtergere