Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 aprilie 2010

Tura si poze in memoria colegului de club Piero Rota, decedat in 21 aprilie 2010
Din pacate sunt trist azi ca am aflat o veste foarte dezolanta. Unul dintre cei mai mari ciclocataratori ai Italiei, coleg cu noi la clubul BIG ne-a parasit. Este vorba despre Piero Rota. A murit in aceasta dimineata la doar 71 de ani.
Dumnezeu sa-l ierte!
Aici e site-ul lui unde veti gasi informatii si poze pretioase despre foarte multe pasuri din Alpi. Are si niste videoclipuri interesante.La vara voi face o tura pana-n Italia si voi dedica turul in memoria lui Marco Pantani si Piero Rota ( acesta din urma se pare ca a acumulat mai multe catarari ca bietul meu irepetabil si tragic mentor.

Nu-i voi uita niciodata. Acest Piero mi-a trimis cateva emailuri dar din pacate n-am apucat sa-l intalnesc, era coleg cu mine si la Unione Internationale dei Cicloscalatori. Un mare om a fost, care a pedalt pana in ultima clipa. Iar la o varsta inaintata facea catarari impresionante.
Sunt terminat cu nervii! Ne parasesc monstrii sacrii prematur.

Azi am pedalat 2 ture in forta: prima de 55km pe ruta Ineu - Seleus - Pancota - Masca - Maderat - Agrisu Mare - Tarnova - Chier - Mocrea - Ineu ( traseu in apropiere de Muntii Zarandului cu cateva catarari scurte si drum mai putin cirrculat de la Masca la Mocrea. Un traseu pitoresc pe care l-am facut cu o medie de 29 km/h, drumul era cam prost pe portiunea Chier - Mocrea.

Apoi am mai facuut o tura de 25km pe ruta Ineu - Sicula - Seleus - Dealul Mocrii ( desi am avut vant puternic din fata cam 10 km am facut 20 km cu o medie de 31,66km/h. Apoi m-am oprit, m-am urcat pe dealul copilariei, dealul Mocrii si am facut hiking si fotografie.

In continuare am mai avut de pedalat 5 km pana in Ineu care i-am bagat in viteza cu medie 33km/h.

Atasez niste poze.

Tura de azi si pozele le dedic cu recunostinta in memoria colegului meu de club, marele ciclocatarator italian Piero Rota, decedat azi dimineata.
Dumnezeu sa-l ierte!

Un comentariu:

  1. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was
    good. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!
    Here is my blog post ; grumpy cat

    RăspundețiȘtergere