Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 ianuarie 2009

recomandari de la oameni de seama si prieteni


Pe Claudiu l-am intalnit prima data intr-un reportaj tv. care facea cunoscuta pasiunea lui pentru mersul pe bicicleta.Apoi am aflat de realizarile lui nationale si internationale care nu sunt putine.De asemnea a deschis lista si pentru alti conationali ca prim roman inscris intr-un club international de ciclocataratori http://www.challenge-big.eu/ . Personal inca nu-l cunosc, dar din discutiile purtate cu el pe diferite forumuri vad in el o persana care chiar in situatii dificile are puterea de a exalta. Unii dintre colegii de discutii spun despre el ca uneori este excesiv de exuberant.Personal cred ca asta vine din dorinta lui sincera de a se autodepasi. Abia astept sa-l am partener la drum, pentru ca mi-am propus ca in vara asta incepand cu 1 Iunie sa facem impreuna primii 3000 Km din minunatul sau proiect.Cred ca l-as fi insotit pe tot parcursul numai ca timpul meu liber este limitat.
Asa-l stiu eu pe Claudiu si cu siguranta, ca ardelean ce is dupa ce o sa-l intilnesc imaginea mea despre el fa fi definitivata.
Cu respect, Pompei Rebreanu.

Buna ziua,

Cu toate ca nu il cunosc personal pe Claudiu Moga, as dori sa il sustin prin acest mesaj in calatoria lui pe doua roti pe care intentioneaza sa o faca prin Europa.
Din corespondenta lui de pe lista Bate Saua reiese ca este un om entuziast si hotarat, cu realizari interesante in domeniul cicloturismului.
Campania lui de popularizare a calatoriilor lungi pe bicicleta are o nota pozitiva in comunitatea biciclistilor in ciuda faptului ca exista si voci critice, mai degraba la adresa personalitatii lui Claudiu, care trebuie sa recunoastem nu este un om obisnuit. Eu sper ca mai multi tineri sa-i urmeze exemplul, sa indrageasca sportul pe doua roti si sa aiba sansa de a cunoaste Europa si chiar tari de pe alte continente... din perspectiva celui care a parcurs drumurile doar prin forta locomotorie proprie.
Dezvoltarea cicloturismului in tara noastra are o sansa de a fi parte importanta a turismului. Urmaresc fenomenul din 1995 si ma bucur sa constat o crestere a numarului celor pasionati de cicloturism si sport si sper ca multi cicloturisti straini ne vor vizita tara dar si multi romani vor calatori cu bicicleta peste hotare.

Apreciez faptul ca oameni ca dumneavoastra ati ales sa sprijiniti aceasta miscare, in general si actiunile lui Claudiu, in particular.

Va multumesc in numele pasionatilor de cicloturism si... de ce nu... va invit si pe dumneavoastra la o excursie cu bicicleta.

Cu stima,

Carol Varga
referent
Fundatia EnduRoMania
telefon: 0356 102815
telefon/fax: 0256 491565
mobil: 0723 305179

Hi,

I am François Candau from France, member of the Leading Comity of Normandy League of French Cyclotourism Federation,
I also lead the Promotion Group of the European Challenge of Cyclo Climber in which Claudiu is the official correspondant for Romania.
See http://www.challenge-big.eu/comity.htm
Claudiu is a VIP for BIG Challenge being the first Romanian member and having realized very long tours all over European mountains.

Best Regards
François Candau

Desi nu l-am cunoscut personal, ci l-am cunoscut prin intermediul
unei corespondente relativ sustinute prin email, consider ca Claudiu
da dovada de calitati absolut necesare succesului in ceea ce intreprinde:
- este pasionat de cicloturism, o noua disciplina in avant (din cauze
de ecoturism, sport, etc.)
- se antreneaza cu seriozitate si conseventa pentru performante de exceptie,
- are deja la activ performante de exceptie, fapt pe care il poate
demonstra prin fotografii si filme,
- are legaturi cu ciclisti de reputatie din strainatate, care il
recomanda si ei
- respecta angajamentele luate fata de sponsori: noi, de pilda, care
i-am oferit o suma mica pentru a-l sustine, i-am cerut documente
doveditoare, un mic contract de sponsorizare, care toate ne-au fost
livrate la timpul promis, in forma clara, convingatoare
- vrea sa extinda disciplina de cicloturism in Romania, ceea ce
inseamna ca va oferi si mai multa vizibilitate sponsorului
- nu se da batut, stie ca punand in legatura sponsorii le ofera
acestora siguranta ca iau o decizie buna: daca noi l-am sponsorizat,
am avut motive, deci nu ne inselam, nu luam o decizie gresita, etc., etc.
Deci vi-l recomand pentru sustinere si sper sa auzim despre
performantele lui si in viitor!
Cu bine,
Lidia Bradley
The Aspera Foundation
www.memoria.ro
www.aviatori.ro
www.aspera.ro
contact@aspera.ro

Bonsoir Madame

Claudiu MOGA,que je connais depuis 2001,m'a demandé de vous parler de sa passion:le cyclotourisme.
Moi-même,cyclotouriste depuis 25 années,j'ai co-fondé un club de cyclotourisme"les cyclos du Semnoz".J'ai ainsi participé à de très nombreux raids tels que:SEYNOD-INEU(1600km),SEYNOD-MALGRAT DE MAR ESPAGNE(1000km),PARIS-BREST-PARIS(1256km),BORDEAUX-PARIS(600km)......
Je suis également membre de l'association internationale"le club des 100 cols".
J'ai eu l'occasion de rouler avec Claudiu en 2001 entre la HONGRIE et INEU,ainsi qu' en 2007,où il était venu en FRANCE,réaliser quelques cols des Alpes.
Ce garçon passionné par ce sport difficile,volontaire, a déjà réalisé de nombreux périples,de véritables exploits,compte tenu du peu de moyens dont il dispose.
Son projet de tour d'Europe,mérite d'être soutenu,afin qu'il soit l'ambassadeur sportif de la ROUMANIE qui vient d'entrer dans l'Europe.
Merci pour ce que vous pourrez faire afin d'aider ce garçon très méritant.
René BOISSIER
31 rue des trois soeurs 74600 SEYNOD FRANCE
e-mail:boissier.rene@wanadoo.fr

Buna ziua, ma numesc Mircea Baba si sunt un proaspat absolvent al facultatii de Electrotehnica Timisoara si un mare pasionat al bicicletei atat de sosea cat si al MTB-ului. Am participat la concursuri si diferite intreceri cel mai recent fiind concursul international de aventura Carpathian Adventure 2007 care a avut loc in Muntii Retezat ( http://ca7.webnova.ro/ , http://www.carpathianadventure.ro ).
Pe Claudiu Moga il cunosc de o bucata buna de timp dat fiind faptul ca locuim foarte aproape (cca. 35 KM) unul de celalalt. Claudiu este un impatimit al cicloturismului el pedaland de multa vreme prin tara si mai recent si in afara tarii. Anul trecut a facut un tur magnific prin Europa pe care pot sa zic ca l-am trait si eu prin intermediul inregistrarilor facute de Claudiu. A fost minunat.
Pe Claudiu il recomand ca fiind cea mai potrivita persoana pentru a realiza acest fabulos tur pe care l-ati planuit pentru anul acesta si sunt convins ca il va duce la bun sfarsit indiferent de greutatile pe care le va intampina in lunga sa calatorie.
De asemenea cu drag l-as insotii in marea aventura dar din pacate timpul nu imi permite.
Ii doresc toate cele bune si sper ca dumneavoastra si alti oameni cu potential sa-l sprijiniti si sa-l ajutati cu echipamentul necesar realizarii frumosului vis.

Good morning,
I’m Daniel Gobert, president of the european challenge called B.I.G, with nearly 1.000 members and giving the ability to climb all along one’s life the 1.000 best climbs with the bike in Europe.
Our first and best romanian cyclist is called Claudiu Moga.
Claudiu has a lot of courage for travelling last year in western Alps and italian mountains with a loud bike and we’re plenty of admiration about him.
He made many romanian translations in our international official website, whose URL is written down my name here down.
He is for sure the deleguee of Romanian cycleclimbers in Europe and is someone important for our activity.
He is worth of pain and you can be sure of his passion and of the good image that he gives of your country in our cycling world.

Best regards.

Daniel Gobert, B.I.G’s president
"C'est dans ses rêves que l'on est grand.
It's in our dreams that we are great (Oli.f)"
New website B.I.G : http://www.challenge-big.eu/

Numele meu este Marius Reghis, va scriu acest mesaj pentru a-l sustine in proiectul sau si pentru a va spune cateva cuvinte despre prietenul meu Claudiu Mo ga.
Pe Claudiu il cunosc practic de o viata, este cel mai vechi prieten al meu, cunoscandu-ne de pe la varsta de trei-patru ani, si ma consider in masura sa va scriu cateva randuri despre el.
Claudiu este un baiat deosebit, cu un suflet mare, avand multe valori morale si spirituale, dar si profesionale.
In mod ind iscutabil cea mai mare pasiune a lui Claudiu este ciclismul, mai exact cicloturismul, pot spune ca pentru el este pasiunea vietii si cred cu tarie ca are toate cali tatile necesare pentru a realiza acest tur dificil.
Asa cum am spus, il recomanda valorile sale individuale, cunostintele sale legate de cultura, geografie, limbi straine si nu in ultimul rand posibilitatile si conditia fizica. Drept dovada stau toate tururile facute pana in present si miile de kilometrii facuti pe bicicleta atat in tara cat si in strainatate.
Personal nici nu ma pot gandi la cineva mai in masura sa realizeze acest proiect, sau sa merite mai mult sa obtina o sponsorizare pentru ca acest lucru sa devina posibil. Am avut si eu placerea sa pedalez cu Claudiu la inceput, atunci cand isi descoperea pasiunea, i-am ur marit evolutia, am vizionat impreuna cu placere materialele filmate de el prin europa si prin tara si cred ca aceasta campanie i se potriveste perfect. Claudiu chiar crede in aceste valori promovate de aceasta campanie campanie (miscare, ecologism etc) si sunt sigur ca se va descurca de minune.
In concluzie cred cu tarie ca prietenul meu ar fi cel mai in masura sa fie ales pentru aceasta campanie prin Europa.
Pentru a confirma cele scrise mai sus sau pentru orice alte informatii suplimentare va stau la dispozitie oricand, pe e-mail:
mariusr78@yahoo.com (personal)
marius_reghis@salomon_sports.com (servici)
sau direct pe mobilul personal 0721411313

Va multumesc,
Cu respect
Marius Reghis

Buna ziua, sunt website managerul Xbikers (www.xbikers.ro) si Director IT al Companiei Puls Media Network. Pe Claudiu Moga nu am reusit sa-l cunosc personal, din pacate. Am dat de el pe internet si m-am oferit sa-i public povestea, oferindu-i sprijin media in domeniul bicicletelor. Domeniu de care este indragostit asa cum se poate vedea si din stirile de pe acasa tv. Ne-a mai ajutat si cu traducerea de materiale pentru Asociatia BateSaua si Federatia Biciclistilor. Este licentiat in limbi straine si un om serios.
Numai cuvinte buna am la adresa lui .
--
..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::..
www.xbikers.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu