Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 aprilie 2015

Expeditia `Bicycle - mon amour 2015` - Plan si notificare

Salut dragi prieteni! In acest sezon estival voi porni in curand in cel de-al 15-lea tur facut de mine cu bicicleta pe batranul continent. Este un an de referinta pt. mine deoarece pasiunea mea face majoratul chiar in acest an. Astfel ca voi face o tura care sa ma satisfaca pe deplin. Voi pedala cel putin 5000km prin cel putin 10 tari atat din estul cat si din vestul Europei. Traseul va fi foarte variat si preponderent montan. Dupa tur vor urma si fotoreportajele cuvenite. Aceasta este o harta cu traseele mele europene anterioare facute pe bicicleta.
Va urma si turul lumii dar dupa cum vedeti deocamdata mai am de pedalat prin Europa! Daca doriti ceva detalii sau sa pedalam impreuna o bucatica din tur ori in caz ca doriti sa ma intalniti pe traseu, puteti lasa aici un mesaj si va voi raspunde. Doresc tuturor un sezon estival de neuitat! Traiasca cicloturismul si prietenia!

14 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa bafta!

    Care e traseul de anul asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Anul asta n-am venit cu un plan prea maret ca sa n-am ghbinion ca-n anii trecuti. Pe scurt voi traversa Balcanii de Vest - Serbia, Bosnia, Muntenegru, apoi Coasta Dalmatiei, Alpii Sloveniei, Italiei, Elvetiei si Frantei si apoi traversare europeana spre casa. Cam acests va fi traseul. Voi face cat mai multe pasuri si catarari in Alpi.

      Ștergere
    2. Felicitari! E totusi destul de maret obiectivul. Sper sa reusesti sa ajungi la capat sanatos si fara peripetii neplacute! Drum bun!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Nu stiu exact, dar cam in jurul datei de 20 mai. Acum sunt putin racit dupa o tura in Tara Motilor Criseni in care am dormit la cort langa Halmagiu pt. prima data anul asta.

      Ștergere
  4. daca ar durea prostia.. s-ar tipa in Ro... (spitalul de urgenta) lasa-neeeeeeeeee lasa-neeeeeeeee ca ne-ai obosiiiit https://www.youtube.com/watch?v=Q3SWjtcmzoc

    RăspundețiȘtergere
  5. iti iubesti bicicletaaa??? e buna in pat pentru sex? o scoti la dans, ii iei o fusta, un parfum, masturbaciule?

    RăspundețiȘtergere
  6. Inteleg c-ai plecat deja. Care e traseul pe care il vei urma?

    RăspundețiȘtergere
  7. Moga, fa si tu o poza, imbracat elegant in costum cu cravata, alaturi de o fata in rochie de mireasa. In egari, si homosexualii stiu sa se imbrace. Sau macar fa o poza la costum si cravata LA UN JOB, sa se vada ca nu mai e cazul sa cersesti pentru cretinatatile tale de hoinareli. Prost sa fie cineva sa iti dea bani pe gratis de dragul cicloturismului tau. Ca sa ce ? sa bei si sa te faci muci? asa cum te-ai facut de cacao in fata lui Carol si a altora? drogatule.

    RăspundețiȘtergere
  8. Salutare! Ieri 14 iunie am terminat prima etapa din veloexpeditia "Europa in Bici 2015". Au fost 2500km de intensa bucurie dar si provocare cu multe incidente placute dar si mai putin placute, cu adrenalina, mister, fior, dor, mancare buna, oameni faini, peisaje de vis, natura dezlantuita, canicula, frig si ploaie. Subsemnatul - Pantani Carpaticus si bicicleta sa Dulcinea Rozalina, suntem cam osteniti, dar inca in forma buna, 2 saptamani stam prin zona sa ne revenim si apoi atacam etapa a doua a turei care va fi o abordare alpina deosebit de complexa si de aventuroasa. Traiasca cicloturismul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bravo Claudiu!
    Nu-l mai asculta pe anonimul celalalt ca se citeste o urma de invidie in mesajul lui. Apreciez ca esti sincer si ai aprobat si mesajul lui, desi e mult peste limita bunului simt.
    Pana la urma nu e problema ta daca ceri ceva. Fiecare e liber sa faca ce doreste cu viata lui si sa se intretina asa cum vrea. Daca asta e stilul tau de viata atunci asa sa fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Pt. fiecare expeditie de-a mea am muncit si am facut sacrificii. E drept ca uneori am primit si donatii, am reusit sa obtin donatii si de pe Facebook si de pe diverse forumuri, dar asta a fost prin munca mea. Pt. aceasta expeditie nu am mai cerut nimic nimanui, totul e pe banii si munca mea!

      Ștergere