Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 februarie 2012

Expeditia "Cuceresc Europa pe 2 roti" - plan si propunere




Va salut prieteni,

Pe 15 mai in acest an voi porni in cea mai lunga tura din viata mea, o tura prin Europa in care voi pedala prin 15 tari.
Deoarece am un buget foarte redus sunt nevoit sa incerc sa-mi mai fac rost de niste bani. Trebuie sa strang bani pt. expeditie si sa-mi rezolv o bicicleta.
M-am gandit sa apelez la membrii comunitatii de ciclism si la prieteni, poate voi gasi ceva sprijin.
Am urmatoarea propunere: pt. suma de 50RON ofer o poveste din calatoria ce ma asteapta, ofer pozele pe o anumita distanta si pot oferi promovare pe blogul meu cu dedicatie speciala si multumiri pe forum daca se doreste. M-am inspirat de la Mihai Barbu care a obtinut peste 2000EUR vanzand kilometrii, povesti si poze.
M-as bucura mult daca v-ar interesa idea si daca ati dori sa ma ajutati.
Daca nu, imi cer scuze de deranj si va doresc numai bine si tot ce va doriti!

Cateva date despre expeditie si despre mine:
Sunt un impatimit cicloturist, in acest an se implinesc 15 ani care mi i-am dedicat trup si suflet cicloturismului care este o imbinare perfecta intre cultura, aventura si sport.
Deja am pedalat peste 150 000km iar in aceasta vara imi doresc sa fac un tur de traversare europeana cum nu a mai fost facut de nici un est european vreodata, sper eu.
Voi pedala pe ruta Romania – Olanda pe un traseu cu cat mai multe pasuri si catarari posibile prin muntii Europei, iar itinerariul meu va include vizitarea a 15 tari si anume: Romania, Ungaria, Serbia, Bosnia, Croatia, Slovenia, Italia, Austria, Liechtenstein, Elvetia, Franta, Germania, Luxemburg, Belgia si Olanda. Pe traseu imi voi vizita niste prieteni din Germania, Franta, Italia si Olanda. De aici in functie de bugetul ce voi avea voi lua probabil un traseu direct spre casa tot pe bicicleta sau in caz ca nu-mi mai ajung banii ma voi intoarce cu un autocar ceea ce nu mi-asi dori decat in cazul ca nu am de ales.
Scopul expeditiei este de a cunoaste cat mai multa lume si peisaje cat mai diverse, de a aduna un material fotografic cat mai interesant pt. realizarea unor fotoreportaje cat mai atragatoare. De asemenea vreau sa promovez cicloturismul si sa povestesc tuturor strainilor pe care-i intalnesc cat de frumoasa este Romania si cat de primitori suntem noi romanii.
Vreau sa calc pe urmele maestrilor Anton Duma si Stefan Hodi!

Cu respect,
Claudiu

Vanessa Mae - dedicatie speciala pentru prietenul meu Andrei Ozizu!