Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 aprilie 2010

Garfunkel - Bright Eyes (The life is so beautiful!)

Tura interesanta de cicloturism prin judetul Arad

















Ieri am facut o tura interesanta de 65 km pe ruta Ineu - Barsa - Sebis - Carand - Archis - Beliu - Bocsig - Ineu.

Pana la Sebis am avut vant din spate si am mers cu o medie de 36km/h primii 24km. Apoi drumul a fost plin de gropi, am incetinit considerabil si am avut vant din fata. La iesire din Sebis niste copilasi de etnie roma au urlat dupa mine sa le dau casca de ciclist lor. Nu departe de acest loc am descoperit un arbore traznit foarte interesant pe care l-am si imortalizat. De la Carand am avut o urcare cu panta de 10% de circa 800m pe un drum nemodernizat, am intrat intr-o zona pitoreasca de padure de conifere in partea dreapta si padure de foioase in partea stanga. apoi a urmat o coborare spre Archis de unde am avut un traseu pitoresc spre Beliu. La Bocsig Cartier s-au legat niste baieti de mine, m-au pus sa fac un concurs cu unul cu scuter care m-a intrecut, eu eram cam epuizat caci pe ultimii 10 km bagasem viteza cu vant din lateral dreapta. Ultima parte Bocsig - Ineu a fost un calvar caci eram sleit de foame si aveam un vant teribil din fata. Abia daca mai puteam sa tin o medie de 25km/h cu Kona mea.

A fost o tura superba pe care o dedic sponsorului si omului de mare caracter Mircea Florescu, caci azi se implineste exact un an de cand mi-a dat bicicleta.

Antonio Vivaldi - The spring

Muzeul familiei Moga



































Dragi prieteni,

Din pasiune pentru sport si natura eu impreuna cu tatal meu Dan Moga am amenajat curtea si gradina intr-un fel cu totul aparte. Am creat un fel de muzeu in aer liber.
Eu fire boema si nostalgica ce sunt, din fiecare tura de-a mea din Romania mi-am luat ca amintire cate o piatra.
Tatal meu la fel din lungile sale deplasari prin munti (in general muntii Zarandului) a cules multe pietre si lemne ciudate. Astfel ca ne-am pus mintea la contributie si am nascocit un decor minunat. De asemenea si din bicicletele mele cu care am facut toata tara, azi devenite niste epave m-am apucat sa decorez gradina.
In gradina mea voi deschide un minicamping, iar in villa mea voi deschide o pensiune pt cicloturisti. Am deocamdata 2 camere in regim de pensiune de lux, cu tot confortul necesar. Iar eu imi ofer serviciile de ghid cicloturistic poliglot si bun cunoscator al Romaniei si al zonei.
Oferta mea va fi urmatoarea: prima noapte veti dormi gratis la mine.
Atasez niste poze despre "muzeul" meu.