Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 aprilie 2010

Muzeul familiei Moga



































Dragi prieteni,

Din pasiune pentru sport si natura eu impreuna cu tatal meu Dan Moga am amenajat curtea si gradina intr-un fel cu totul aparte. Am creat un fel de muzeu in aer liber.
Eu fire boema si nostalgica ce sunt, din fiecare tura de-a mea din Romania mi-am luat ca amintire cate o piatra.
Tatal meu la fel din lungile sale deplasari prin munti (in general muntii Zarandului) a cules multe pietre si lemne ciudate. Astfel ca ne-am pus mintea la contributie si am nascocit un decor minunat. De asemenea si din bicicletele mele cu care am facut toata tara, azi devenite niste epave m-am apucat sa decorez gradina.
In gradina mea voi deschide un minicamping, iar in villa mea voi deschide o pensiune pt cicloturisti. Am deocamdata 2 camere in regim de pensiune de lux, cu tot confortul necesar. Iar eu imi ofer serviciile de ghid cicloturistic poliglot si bun cunoscator al Romaniei si al zonei.
Oferta mea va fi urmatoarea: prima noapte veti dormi gratis la mine.
Atasez niste poze despre "muzeul" meu.

4 comentarii:

  1. Foarte tare ideea. Cred ca in peregrinarile tale nu ar strica sa promoveze acest concept de turism rural. Prima noapte o ai gratis. Iar faza cu ghidul e superapetisanta...

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt bucuros sa intalnesc oameni cu aceleas pasiuni ,care vad cat de minunate sunt anumite pietre care pentru altii nu inseamna nimic,care vad ce a creat natura din lemn, si care sunt sigug ca pretuesc mai mult natura!-montan extrem

    RăspundețiȘtergere