Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 ianuarie 2010

Ion Dichiseanu - a great actor, Of tinerete unde te duci?

3 comentarii:

  1. "Apoi m-a cazat un prieten mare montaniard, pe nume Calin Crainic, care din pacate a avut treaba si m-a lasat singur in apartament (probabil s-o fi dus la o mandra) Eu am stat am chefuit si mi-am consumat tot creditul la telefon avand onoarea sa dicut si cu celebrii aventurieri si alpinisti romani si anume ii numesc aici pe Alin Totorean si Teodor Tulpan. Ma bucur ca mai avem si astfel de romani. (Eu sunt tanar, sunt mucos, dar voi deveni mare si daca tara nu ma merita si nu ma vrea, nici o problema voi emigra si voi reveni candva sa sarut huma unde am vazut lumina zilei si unde dorm stramosii) Asa ziua urmatoare Calin Crainic m-a scos afara de vreme, eu cu ochii cat cepele, m-am tarat pe bicicleta pana in afara orasului si surpriza m-am pus cu cortul pe zapada la 200 m de drum vizavi de hipermarketul Real. Ce minunat a fost, am dormit pana la ora 14."

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta ar fi cam ce ai scris tu. Dar n-am vazut adevarata poveste a cazarii la Calin Crainic, si motivul din care te-a dat afara. Eu astept o corectie, pentru ca frumos ar fi fost sa spui adevarul. Iar daca nu va veni de la tine corectia, o voi face eu. Numai ca sigur n-o sa-ti placa. Te asigur!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Caline.
    Da voi spune adevarul gol golut. In primul rand imi cer scuze ca te-am dezamagit. Da am gresit, am fost un nenorocit.
    Calin cu amabilitate m-a invitat la el unde mi-a oferit masa si casa. A plecat nu stiu unde, din pacate, iar eu am inceput sa chefuiesc de unul singur. Am cumparat in prealabil o sticla de 2 litri de bere, iar inainte mai chefuisem in oras cu cativa prieteni, pe care nu-i mai vazusem de mult. Astfel ca m-am ametit putin si mi-am vorbit la celular tot creditul cu diversi prieteni si celebritati. Apoi greseala mea a fost ca am folosit si telefonul fix sa mai sun niste prieteni. Asta a fost greseala mea cea mare. Cand a venit Calin dimineata s-a enervat pe mine ca i-am folosit telefonul si a trebuit sa parasesc repede apartamentul. Asta este, sa-mi fie rusine. Ma voi revansa Caline. Nu am vrut sa te supar. A fost un moment de slabiciune si de prostie din partea mea.
    cu respect,
    Claudiu

    RăspundețiȘtergere