Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 octombrie 2009

I am the champion of my cycling life

4 comentarii:

  1. "Sunt pasionat de cicloturism unde am obtinut rezultate notabile" - nu confunda cicloturismul cu sportul de ciclism de performanta. Asa oricine poate avea "rezultate notabile" in turismul pe 2 picioare si cu trenul. "vreau sa promovez imaginea Romaniei in lume" - de cate ori ti-ai arborat drapelul României pe bicicleta? si daca asa de pasionat esti de cicloturism de ce cersesti bani de la ceilalti?

    nu vad nimic laudabil in ce faci cata vreme cersesti mila altora si nu aduci nimic la schimb decat propria ta glorie.

    numai bine.

    PS: eu fac ture pe bicicleta pentru propria placere si pe banii mei in diverse tari cu biciclete inchiriate in acele tari si nu-mi fac reclama - e un fel de a ma respecta pe mine. Iar daca vreau sa promovez România arborez drapelul si nu cer nici un ban de la nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine faci stimabile!

    Sa fi sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc :) nu ma intelege gresit: imi place cicloturismul dar tu exagerezi. deci? un raspuns inteligent nu ai, campionule in turismul pe bicicleta?
    multe satisfactii iti urez la pedalat si multe ture si kilometri (sau mile) in palmares :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca am exagerat. Insa una e sa faci cicloturism cu o bicicleta super, fara bagaje si sa dormi la pensiune si sa mergi tururi scurte si prin campie sau pe langa rauri , deci pe teren plat si alta e sa mergi cu buget limitat, echipament precar si sa mergi prin toti muntii cu bagaje multe.
    Mersi de urari! Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere