Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 septembrie 2009

Pantani Carpaticus - the romanian cyclotrubadour

6 comentarii:

  1. servus
    mda,am intrat intamplator pe blogul tau,si am vazut ca ai probabil un filmulet (ca nu mi se deschide )cu Marco Pantani.poate vorbesc deplasat,ca nu pot vizualiza ce ai postat,in schimb pot spune atat:
    cred ca prin 2001 sau 2003,nu mai tin minte exact,am stat o luna de zile in casa,in vacanta ,uitandu-ma ca disperata la "turul Frantei' care m-a fascinat.dar atat de rau ca in fiecare zi trebuia sa imi iau doza de cateva ore in fata televizorului,in compania celor 2 comentatori(nu le mai tin minte numele dar faceau echipa f buna)cu privelistile ce ni le ofereau cei care filmau turul,cu muzica de care m-am indragostit( Saint Germain-promoul lor)si cu cei mai ambitiosi ciclisti:Marco Pantani si Lance Amstrong
    ptr mine vara aceea a ramas de neuitat, eu nefiind nici sportiva,nici ciclista nici amatoare dupa ciclisti :),dar atunci am invatat cat de cat ce inseamna notiunea de a face ciclism...si a participa la un Turneu de asemenea anvergura :)
    mai astept sugestii din partea ta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Diana,

    Ma bucur ca-ti place macar vizual ciclismul. Sper sa incerci sa te apuci de cicloturism, macar ture scurte sa faci. Nu vei regreta.
    Filmuletul despre care vorbeai nu este cu Marco Pantanni, eu vorbeam despre el urcand un celebru pas in Dolomiti. Il gasesti si pe you tube - claudiu moga, daca zici ca nu merge pe blogul meu.
    De unde esti? Te invit la o scurta tura cu bicicleta sa mai vorbim. Asi fi incantat!
    ID-ul meu e claudiumoga daca vrei sa mai vorbim.
    cu prietenie,
    Claudiu

    RăspundețiȘtergere
  3. salut claudiu, esti de admirat cita vointa ai. am vazut reportajul si alte mini filme de pe yt si m-a impreionat faptul ca, atit de mult iubesti tara noastra si din pacate aici ai fost jefuit. daca iti fura camera sa zicem... ca nu era o pierdere asa mare, in timp se putea cumpara alta dar, acele casete cu amintirile tale, asa ceva e inadmisibil, am ramas profund marcat de intimplarea ta. eu merg din copilarie, pe bicicleta insa niciodata, n-am facut un traseu mai mare de 80km. acum mi-am facut o bicicleta din piese, mai strasnica si sper ca o sa incep sa ies pe la munte.

    chiar daca pari putin cam zapacit, ma bucur ca exista si un astfel de roman... acolo unde cindva, traiau dacii liberi...

    cu respect, ed

    RăspundețiȘtergere
  4. buna Claudiu
    am mai incercat sa iti raspund odata dar nu s-a trimis raspunsul.
    merci de invitatie dar te voi refuza la mersul cu bicicleta :)nu ami am rezistenta :(
    messul nu il folosesc deci degeaba iti dau idul.
    vad ca ai la legaturi pe Stefan Roman. e un amic pe care il cunosc de ceva vreme din Cluj.
    Are fotografii faine din toate expeditiile lui.
    ne mai auzim..
    diana

    RăspundețiȘtergere
  5. deci am mai incercat d ecateva ori sa scriu un comentariu si nu mi l-a luat.nu as vrea sa crezi ca sunt neserioasa...dar efectiv nu stiu care e baiul de nu merge.in fine...nu stau pe mess deloc si nici nu sunt momentan stau in Bucuresti, dar merci ptr invitatie.\nu mai pot merge cu biciclet din motive de sanatate..dar inca nu sunt atat de batrana sa mai merg pe jos. :) numai bine.diana

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Ed.
    Mi-a placut mult blogul tau. Ma bucur ca o sa te apuci de cicloturism si tu. Nu vei regreta, te asigur. Sper sa ne intalnim la o tura.

    cu prietenie,
    Claudiu

    Draga Diana, regret ca nu mai poti merge cu bicicleta, sper sa te recuperezi cat de repede posibil si-ti doresc tot binele din lume.
    Da il stiu pe Stefan Roman de vreo 3-4 ani dar inca n-am apucat sa-l intalnesc face -to -face.

    RăspundețiȘtergere